Rintsikoiden koko panokaveri

rintsikoiden koko panokaveri

tai kierossa, tai sinulla on pällä topatut rintaliivit, tai liivien kupit ovat malliltaan hyvin eteenpäin suuntaavat. Koko UK, vaatekoko, xXS-3XL, vaatekoko EU, vaatekoko. Käytetänkö ympäri maailma samoi mittoi rintsikois? Miten rintaliivien koko märäytyy? Mittaa rinnanympärys (2) tällä hetkellä parhaiten pällesi istuvat liivit ylläsi, jotta rinnat olisivat ryhdikkästi. 83 mitta rinnan pältä: (esim.

Rintsikoiden koko panokaveri - Rintaliivien

Asiakaspalvelu, digipalvelut (09) 156 6227, painettu lehti (09) 156 665, avoinna mape 817. Laskuri näyttä sinulle rintaliivikoon eurooppalaisittain (EU) ja englantilaisittain (UK). Mittanauhan tulee kulkea vaakasuorasti vartalon ympäri suorana. Mitta rinnan alta kehon ympäri kertoo rintaliivien ympärysmitan eli liivikokosi. Mut siis ton mun tekniikan takii en oo oikee perillä kuppikokoista. 1 - Mitta rinnan alta eli liivikokosi. Mainos, mainos - Vaihda aluetta -Oma ja ja kauneusOpiskelu ja työVlogit ja blogitRunot. Ja usein kuuluu puhuttavan vaa b-kupin rinnoist tai d-kupin rinnoist et mihi se numeroetuliite sitte jä? Katso video kuinka TailorGuide toimii. rintsikoiden koko panokaveri

Rintaliivien kokolaskuri: Rintsikoiden koko panokaveri

Ilta sanomat tv ohjelmat rovaniemi Sähköposti, sähköposti (digi vaihde (09) 15661, postiosoite Maistraatinportti 1 00015 otavamedia. Oheisella rintaliivien kokolaskurilla voit laskea rintaliivikokosi.
Sexwork girls fin naisten orgasmi Omakuva seksi ilmaiset seksi videot
Aistillinen hieronta suomi24 hieronta Rintaliivin materiaali ja kuppimalli voivat myös vaikuttaa koon valintaan. Rintaliivikoon mittaamiseen tarvitset kaksi. Oikea koko muodostuu taas keskimärin neljän sentin välein, joten jos ympäryksesi on vaikkapa 78-82, on 80 myös rintaliivisi ympärysmitta. Mittaa: mitta rinnan alta ja rinnan ympäri.
rintsikoiden koko panokaveri Ku mä ite ostan rintsikoita ni otan sovituksee mukaa monii rintsikoita jotka silmämäräsesti näyttä sopivan mulle. Esimerkiksi jos selkä on lihaksikas tai siinä on paljon pehmeä kudosta, voi rinnanympärysmitta olla mitattuna liian suuri, sillä laskuri olettaa kaiken mitan tulevan etupuolelle rintoihin. Mittaaminen on erittäin tärkeä, että löydät omat kokosi rintsikoiden koko panokaveri vaatteista ja rintaliiveistä. Uima-asun kokoon vaikuttaa myös selkäsi pituus: jos olet pitkäselkäinen, ota oma vaatekokosi tai yhtä kokoa suurempi koko. Oikean liivikoon löytyminen edellyttä, että mittaat rintojesi alta ympärysmittasi.

Rintsikoiden koko panokaveri - Voisko joku

Rintaliivien ja muiden vaatteiden kokosi saat helpoiten selville mittaamalla rinnan alta ympäryksen. Sen jälkeen ota mitta rinnan pältä, korkeimmalta kohtaa ja syötä se alempaan kenttän. TailorGuiden ottamat kuvat eivät jä puhelimeen, eikä niitä lähetä puhelimesta. Tulos voi olla liian pieni, jos rinta roikkuu, liivi on puristava tai litistävä esim. Kuvat tuhoutuvat mittauksen jälkeen yksityisyyden suojaamiseksi. Huomaathan, että kokolaskuri on kuitenkin suuntaa-antava. Rinnanympärysmitta saa olla löyhästi mitattu, älä siis kiristä mittaa. Uimapuvuissa ota huomioon, jos olet pitkäselkäinen.

7891 Mikä on: Rintsikoiden koko panokaveri

Sit kokeilen niitä ja valitsen sopivimman ja en oikeestaa ees kato niitä kokoja. Mittaa ensin rintojen alta niin, että mittanauha on mahdollisimman tiukasti - muista, että liivi joustaa, mittanauha. Miten liivikoko tai kuppikoko mitataan? Käytä mittaamiseen pehmeä ja taipuisaa ompelijan mittanauhaa. Lataa sovellus tältä, ympärysmitta rinnan alta, koko. Jos olet epävarma koostasi, älä epäile ottaa yhteyttä meihin niin rintsikoiden koko panokaveri pyrimme auttamaan parhaamme mukaan. Mittaa siten, että ylläsi on toppaamaton liivi. Kuppikoko on aina suhteessa liivikokoon ja siksi esimerkiksi 65D ja 95D ovat tilavuudeltaan aivan erikokoiset. Tarvitset vain pehmeän (ompelijan) mittanauhan, mittaa rintaliivejä ja yläosia ostaessasi rinnanympärys ja ota myös rintojen alapuolinen mitta. Bikinit ja tankinit voit valita rintaliivikokosi mukaan. XXS, xS, s, s- XL XL/XXL XXL XL XL Rintaliiveissä tärkeä on, että liivisi ovat napakat mutta eivät purista. Alla oleva taulukko antaa sinulle mittojesi mukaisen vaatekokosi niin EU-mitoissa kuin englantilaisten käyttämissä UK-mitoissakin. Etusivu keskustelut keho » 7891 Mikä on rintsikoiden koko? Rinnanalusmitan tulee olla tiukkaan mitattu, koska liiveissä tärkein tuki tulee oikeankokoisesta ympärysmitasta. Liivikoot ovat 5 cm välein. Nyt äsken vasta tarkistin mun koon ja se on 70A. Etusivu keskustelut keho » voisko joku selittä mulle rintsikoiden kuppikoot ku en vaa tajuu niitä? 75G, missä 75 kertoo liivikoon ja G kuppikoon. Jos sinulla on jo istuvat rintaliivit, ja tiedät kokosi oikeaksi, suosittelemme ensisijaisesti sovittamaan omaa tuttua kokoa.

0 ajatusta “Rintsikoiden koko panokaveri

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *