Eroottista hierontaa tampere thai hieronta leppävaara

eroottista hierontaa tampere thai hieronta leppävaara

kaikki on valmista! Timmasta löydät myös kampaajien alennetut tyhjät ajat. Siellä toimiessani opetin myös useita thainaisia sekä ulkomaalaisia henkilöitä thaihierojiksi. Myy helposti aikoja -palvelussa ottamalla käyttön Timman oma kalenterijärjestelmä.

Espoo, leppävaara: Eroottista hierontaa tampere thai hieronta leppävaara

Ennen Suomeen muuttoani (vuonna 2007) omistin ja johdin hierontayritystä 8 vuotta Phitsanulokin kaupungissa Thaimaassa kuuluisalla Wat Nangphaya -temppelialueella. Hieronnat klo 12-14 tarjouksena 30 min/25 ja 60 min/40. Hiusten leikkaukset, hiusten värjäykset, sokeroinnit, ripset ja kulmat, hieronnat. Pyydä esittely ja kokeile 1 kuukausi ilmaiseksi! Welcome also foreign customers to real traditional thai massage! Rentouttaa ja lievittä kipuja, notkistaa kehoa sekä vilkastaa verenkiertoa ja imunestekiertoa.

Videos

Thai threesome is Not for the weak at heart! Helpottaa kipeitä, väsyneitä jalkoja, tekee kevyen olon tunteen jalkoihin. Kasvohoidot, kädet ja kynnet, jalkahoidot, permanentit, parta. Voit vertailla aikoja ja hintoja helposti. Tämän vuoksi uskaltauduin perustamaan tämän yrityksen Tampereelle syksyllä 2013 ja siten antamaan perinteisen ikivanhan thaihieronnan kokemuksia ihmisille. Olen havainnut, että monet suomalaisetkin ovat Thaimaan matkoilla tottuneet thaihierontaan ja haluavat laadukasta sekä ammattitaitoista hierontaa myös tällä kotimaassaan, mutta sitä on ollut vaikea löytä. Käytän korkealaatuista Thaimaasta tuotua miellyttävän tuntuista kookosöljyä. Thai (perinteinen paineluhierontaa, käydän läpi koko vartalo jaloista alkaen pätyen pähän. Varmistathan lahjakorttia noutaessasi, että joku on sinua vastassa! Timma on helppokäyttöisin nettiajanvaraus- ja kassajärjestelmä, joka on suunniteltu erityisesti kampaamo- ja kauneusyrittäjille. Hiushoidot, timmasta löydät vapaat ajat kampaamoihin, kauneushoitoloihin ja hierojille Tampereella.

0 ajatusta “Eroottista hierontaa tampere thai hieronta leppävaara

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *