Seksivälinekaupat eroottista hierontaa tampere

seksivälinekaupat eroottista hierontaa tampere

perjantaihin klo 12 -. Huomioithan, että meillä käy vain käteinen. Mahdollinen laskutuslisä. Soittoanne odottaen, Paula, soita ja varaa aika tästä - Ilmoitathan esteestä viimeistän edellisenä päivänä. Niskahieronta hartiahieronta kesto 30min 30, niska- ja hartiahieronta käsi- ja pähieronta kesto 45min. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan täysi hinta. Puolihieronta) kesto 60min 50, kokovartalohieronta (ns.

Sihteeriopisto tampere thai: Seksivälinekaupat eroottista hierontaa tampere

Kokohieronta) kesto 90min 70, kokovartalohieronta kasvojen hieronta kesto 120min 90, jokaiseen hierontaan sisältyy lämpöpakkaus ilman lisämaksua. Jos haluatte laadukasta ja erittäin ammattitaitoista klassista hierontaa, ottakaa rohkeasti yhteyttä. Minulle voi varata aikaa tekstiviestillä tai puhelimitse tai nettiajanvarauksella. Create your own free website today. Olen koulutettu hieroja sekä urheiluhieroja. Teen eroottisen hieronnan päsäntöisesti käsilläni. Mobiili versio, eroottista hierontaa miehelle. seksivälinekaupat eroottista hierontaa tampere seksivälinekaupat eroottista hierontaa tampere

Seksivälinekaupat eroottista hierontaa tampere - Hintalaskuri - Hieroja

Valmistuin vuonna 1976 Kuopiosta silloisesta sairaanhoito-oppilaitoksesta ja tehnyt tähän astisen työurani klassisena hierojana ja kuntohoitajana savon sydämessä. Welcome also foreign customers to real traditional thai massage! Olen palannut jälleen alkuperäisiin aukioloaikoihin, auki joka päivä klo 10-18. Olen todella viihtynyt työssäni, siitä puhukoon puolestani jo yli 30-vuoden työkokemus ja erityisesti pitkäaikaiset asiakassuhteeni. Ennen Suomeen muuttoani (vuonna 2007) omistin ja johdin hierontayritystä 8 vuotta Phitsanulokin kaupungissa Thaimaassa kuuluisalla Wat Nangphaya -temppelialueella. Rakennuksen päovet menevät kiinni klo.30, jonka jälkeen noudan asiakkaat itse ovelta. Liiketilani sijaitsee Tampereella, viihtyisän Mediapoliksen rakennuksessa viidennessä kerroksessa.

Seksivälinekaupat eroottista hierontaa tampere - Thai

Ja taitava hieroja voi tehdä hieronnan myös jaloillaan! Webs, better Websites Made Simple, create your own free website today. Eroottinen hieronta sisältä genitaalialueiden, halutessasi hyvinkin perusteellisen hieronnan. 2017 Thai Bun Dee Lapintie 9, 33100 Tampere puh. Siellä toimiessani opetin myös useita thainaisia sekä ulkomaalaisia henkilöitä thaihierojiksi. Eroottinen hieronta, eroottinen hieronta, turvallinen tapa nauttia aistillisista hetkistä. Nyt olen kuitenkin muuttanut lähemmäksi omiani Tampereelle ja samalla myös osaamiseni ja ammattitaitoni siirtyy tänne Tampereelle teidän käyttönne! Hinta, hieroja, soita ja kysy lisä tekstiviestit eivät tule perille! Liike suljettuna Thaimaan matkani aikana.12.2018 -.2.2019. Palveluni ovat luotettavat ja turvalliset, luokseni huomaamaton tulla. Olen Natthiya, lempinimi Kae ja opiskellut thaihierontaa Bangkokin Wat Po Traditional Medical Schoolissa, josta sain certifikaatin vuonna 1999. Ylävartalon tai alavartalon hieronta (ns. Tämän vuoksi uskaltauduin perustamaan tämän yrityksen Tampereelle syksyllä 2013 ja siten antamaan perinteisen ikivanhan thaihieronnan kokemuksia ihmisille. Työaikani ei ole kiveen hakattu joten tiedustele aikaa joka sopii seksivälinekaupat eroottista hierontaa tampere juuri sinulle!

0 ajatusta “Seksivälinekaupat eroottista hierontaa tampere

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *